Kehon Hyvinvointikeskus

- kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin -

joonas

Joonas Koski

Asiakkaana uskon teidän haluavan tietää, kuka tulee teidän kotiinne hieromaan tai kenelle olette menossa.
Valmistuin vuonna 2010 ylioppilaaksi Salon lukiosta ja syksyllä 2010 aloitin opiskelun hierojaksi Turun Hieronta-akatemiassa. Vuoden 2011 tammikuussa lähdin armeijaan, ja sitä kävin vuoden verran. Armeijassa kävin läpi sotilaspoliisin aliupseerikurssin ja sain johtajakoulutuksen. Siitä pääsin ATOS-erikoiskoulutukseen, joka johti alustarkastusosaston toimintaan, tuttavallisemmin finnish navy boardingteamiin.

Armeijan päätyttyä tammikuussa 2012, olen jatkanut hieronnan opiskelua ja aion jatkaa yhä edelleen, koska hieronta vaatii jatkuvaa opiskelua. Olen käynyt monia erikoistumiskursseja, esim. urheiluhierontaa, lihaskalvohierontaa ja intialaista päähierontaa.

Olen koko ikäni urheillut monen lajin parissa, esim. koripallon, jalkapallon, yleisurheilun ja penkkiurheilun! Rakastan urheilua mielettömästi, vaikka koripallo jää tauolle monien vuosien jälkeen minun osalta. Keskityn enemmän yksilönä urheilemiseen eli kuntosali, uinti, lenkkeilyt jne. Olen ajatellut kokeilla myös itsepuolustuslajeja ja sieltä ensimmäiseksi brasilian ju jutsua.

Se miten löysin terveysalalle on toinen tarina. Vielä silloin kun pelasin tosissani koripalloa A- / B-poika SM-sarjoissa koin pari todella pahaa loukkaantumista. Ristisiteeni meni silloin nuorena pari kertaa poikki, ja kaiken kaikkiaan koin kolme leikkausta samaan jalkaan. Kuntoutus on minulle siis hyvin tuttua ja sen johdosta menin fysioterapeutti Jarmo Karin luokse. Siinä jutellessa hän ohimennen sanoi minulle näin: "jos sinulta menee ristiside toisen kerran poikki, niin sinusta tulee fysioterapeutti".

Tietysti se meni sen toisen kerran poikki, mutta sillä kerralla lääkärit eivät huomanneet ajoissa sitä. Menin puoli vuotta ilman ristisidettä, jonka takia polvi meni entistäkin pahemmaksi ja sen johdosta oli kaksi leikkausta edessä.

Siinä vaiheessa nuori poika mietti, että mitä sitä tekisi isona ja silloin ne Jarmon sanat loksahtivat päässäni. Näillä näkymillä minusta ei kuitenkaan ole tulossa fysioterapeuttia, mutta alalle kuitenkin olen löytänyt pysyvästi.
2013 tammikuussa valmistuin koulutetuksi hierojaksi, 2014 keväällä sain personal trainer paperit käteen. Seuraava etappi olisi osteopaatin opinnot, jotka kestävät 4 vuotta, ja sen jälkeen varmasti laitan taas uutta putkeen. Eli loppua ei innostukselleni ole näkymässä!

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aikasi:

puhelimitse 040-7380 749 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- Klassinen hieronta 2011
- Intialainen päähieronta 2012
- Triggerpiste- ja lihaskalvohieronta 2012
- Urheiluhieronta 2013
- Mobilisoiva hieronta 2013
- Koulutetun hierojan ammattitutkinto 2013
- Personal Trainer 2014